SZÖVEGEK

Tőlünk leggyakrabban kért meghívó szövegek, de természetesen egyedi szövegeket is küldhetnek számunkra.

Vacsorameghívás nélküli szövegek

1. Szöveg: Örömmel adjuk hírül, hogy 2008. május 24-én 16 órakor örök hűséget esküszünk egymásnak a Győri Görög Katolikus Templomban (Győr, Bálint Mihály u. 54.).

2. Szöveg: Örömmel tudatjuk, hogy megtaláltuk az igazit. Kedves Rokonaink és Barátaink társaságában szeretnénk megünnepelni a nagy napot,amelyen összekötjük életünket, ezért szeretettel várjuk Önt és kedves családját 2008. augusztus 30.-án esküvőnkre.

3. Szöveg: Eleget téve az előzetes várakozásoknak, hódolva a családi hagyományoknak és egymás iránt érzett szenvedélyünknek 2006. Június 20-án 16 órakor a Kispesti Házasságkötő teremben örvendő rokonaink és barátaink kíséretében előbb anyakönyvvezető, majd oltár elé állunk, amely eseményre Önt és kedves családját szeretettel meghívjuk.

4. Szöveg: Amit eddig csak suttogtak, most valóság lesz, 2006. május 20-án összeházasodunk. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a piliscsabai Evangélikus templomba.

5. Szöveg: Örömmel tudatjuk, hogy megtaláltuk az igazit. Kedves rokonaink és barátaink társaságában szeretnénk megünnepelni a Nagy Napot, amelyen összekötjük életünket. Ezért szeretettel meghívunk családoddal együtt 2008. augusztus 5-én tartandó esküvőnkre.

Szövegek vacsorameghívással

6. Szöveg: Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2007. június 9.-én 16:30 órakor a soproni Szent György templomban tartandó esküvőnkre, majd az azt követő vacsorára.

7. Szöveg: Szeretnénk, ha Ön és kedves Családja osztozna velünk e nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelne bennünket jelenlétével 17 órakor a Szent Orsolya templomban tartandó esküvőnkön, Egyúttal szívesen látjuk az esküvőt követő ünnepi vacsorán a Sopron Hotelban.

8. Szöveg: Kedves Rokonaink és Barátaink! Örömmel tudatjuk veletek, hogy 2009. szeptember 5.-én örökre összekötjük életünket. Ünnepeljétek velünk ezt a napot a kapuvári Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezető termében 11:00 órakor és az azt követő ünnepi ebéden a fertőendrédi Terciában!

9. Szöveg: Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 2009. augusztus 29.-én 16:30 órakor Sopronban a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében, 17:00 órakor az evangélikus Templomban tartandó esküvőnkön, majd az azt követő ünnepi asztalhoz.

10. Szöveg: Miután meggyőződtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, a sikeres folytatás érdekében 2008. augusztus 23-án összeházasodunk. Reméljük velünk osztoztok e nagy nap izgalmaiban és megtiszteltek minket jelenlétetekkel a ceremónián, majd az azt követő dínom-dánomon.

11. Szöveg: Úgy döntöttünk, hogy ,még szebbé varázsoljuk egymás életét, s e nemes napon, 2008. únius 14-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja osztozna velünk e nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelne jelenlétével. 18:00 órakor az Evangélikus Templomban tartandó esküvőnkön. Azt követően féktelen mulatozásba kezdünk a sopronkövesdi Fehér Csárdában.

12. Szöveg: Boldoggá tenne minket, hogyha családod kíséretében velünk együtt örülnél és ünnepelnél ezen a páratlan napon. Hogy mikor és hol? 18 órakor a szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében, és az azt követő mulatságon.

13. Szöveg: Itt van eljött a nagy nap, amikor a szív a szívnek hűséget fogad. Legyenek hát tanúi ezen eseménynek, s jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket. Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját 2008. szeptember 6-án 16.00 órakor az iváncsai Gyülekezeti Házban tartandó esküvőnkre majd az azt követő vacsorára.

14. Szöveg: Elérkezett végre a napja, hogy összekössük életünket. Ezért szeretettel meghívunk 2008. szeptember 6-án, 16 órakor a pápai Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében és 16:30-kor a Református templomban tartandó esküvőnkre, majd az azt követő ünnepi vacsorára a Boszorkánykonyha Étterembe.

15. Szöveg: Kedves Családunk és Barátaink! Szeretettel meghívunk, hogy velünk örüljetek, mikor 2006.június 3-án 15 órakor a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében majd a Református Templomban végleg összekötjük életünket. Közös Életünk első óráit töltsétek velünk a Kiskakas Étteremben egy vacsorával egybekötött mulatozáson.