SZOLGÁLTATÁSOK

Megálmodta meghívóját?

Mi elkészítjük! Esküvőre, házassági évfordulóra, találkozókra, születés -és névnapra darabszám megkötés nélkül.

Üzletünkben megtalálhatók a hozzávaló papírok, borítékok és egyéb kellékek. Szalagok több színben, szélességben.

Nyomtatás

Tudta-e?

A képsokszorosítás egyik legmodernebb eljárása a síknyomtatás (litográfia), és ennek is legkorszerűbb formája az ofszetnyomtatás. A síknyomtatás feltalálója Alois Senefelder (1771-1834).

Nyomtatást A/3 méretig vállalunk.

Fénymásolás

Színes és fekete-fehér fénymásolás A/3 méretig. Nagyteljesítményű gépeinkkel többpéldányos másolást is rövid határidőre vállalunk.

Dokumentumok nyomtatása, hozott anyag vagy általunk szerkesztett oklevelek, meghívók, névjegykártyák nyomtatása. (PDF, JPG, CDR,DOC , XLS, PPS, )

Iratfűzés

Dokumentumok, étlapok, jegyzetek, stb tartós iratrendezését teszi lehetővé. A spirálozáshoz műanyag, illetve fémspirál áll rendelkezésre.

Scannelés

A/3 méretig, színesben is

 

Áraink :

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és készséggel adunk árajánlatot!

Névjegykártyák

A névjegykártya

A névjegykártya az emberek közötti hivatalos érintkezés gyakorlati, tájékoztató jellegű segédeszköze: megkönnyíti a tájékoztatást, tájékozódást a másik személyét illetően, gördülékenyebbé teszi a hivatalos személyes kapcsolatokat, illetve bizonyos szigorúan meghatározott esetekben helyettesítheti a személyes találkozást a protokoll szabályai szerint. Ma már nemcsak a hivatalos, illetve kimondottan protokolláris, hanem hétköznapi vagy baráti, ismerősök közötti kapcsolatokban is elterjedt a használata. A hétköznapi használatban a megbecsülés, a tisztelet, a bizalom és a személyes elemek dominálnak.

A jó névjegykártya egyszerű, áttekinthető, jó minőségű, elegáns.

Érdekességek:

Néhány évezreddel ezelőtt Kínában már használtak ilyesmit. Rendeltetése a név, beosztás, cím feltüntetése volt, ezen kívül a méretével is igazodott tulajdonosa hatalmasságához.

Előfordult, hogy a mandarin előtt ketten vitték ajtónyi névjegykártyáját sétája közben vagy látogatásai alkalmával. A Napkirály udvarában, ahol néha elég volt, ha valaki egy kártyára ráírta a nevét, de címerekkel és más jelzésekkel is ellátott lapocskák is léteztek.

A névjegykártya eredetileg látogatójegy volt. A papírlapocskán szegélydísz és metszett figurák voltak, s a rajz mellett helyet hagytak az illető saját kezű aláírásának. Nagykövetek, bankárok, orvosok pedig már ekkor is készítettek olyan vizitkártyát, amelyre a nevüket eleve felfestették.

A ma használatos formában 1796-ban jelent meg a névjegy.

Áraink:

(min. rendelés 48 db)

egyoldalas fekete-fehér: Br. 30,-/db

egyoldalas színes: Br. 45,-/db

kétoldalas fekete-fehér: Br. 55,-/db

kétoldalas színes: Br. 80,-/db

laminálva: Br. +22,- /db

 

Laminálás

A/3 Br. 400,-tól

A/4 Br. 200,-tól

A/5 Br. 120,-tól

A/6 Br. 75,-tól

A/7 Br. 65,-tól

 

Gravírozás

Helyben vásárolt termékek eseten a gravírozás: 2200,-

Hozott terméknél a gravírozás: 2500,-

(Három szóig)

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák