Fóliák, műanyagok, Öntapadók

ORACAL Öntapadó Rövid- és középtávú kültéri alkalmazásra lett kifejlesztve ez a permanens ragasztójú univerzális plotter fólia. Gyári színválaszték – színenként változó – 50 cm,63 cm, 100 cm,126 cm szélességben.

PVC (Klöckner) és Poliészter (Pet-G) fólia 0,3mm, 0,5 mm, 1,0 mm Az anyag jól nyomtatható és nyomdai egyenesvágóval könnyedén méretre vágható. Fényes felületű.

Polipropilén 0,5mm , 0,8 mm

Polisztirol lemez (Siko) 0,5 mm, 1 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm A polisztirol lemezek egyre fontosabb alapanyagok az ipari formatervezők és belsőépítészek számára. A könnyű megmunkálhatóság egyik legvonzóbb tulajdonságuk. Felülete rendkívül sima, jól szitázható vagy síkágyas digitális nyomtatóval nyomtatható, plotterezhető. Az erős lemezanyag határozott élek kialakítását teszi lehetővé. Rendkívül jól vákumformázható. Mivel nem UV-stabil, elsősorban beltéri felhasználásokhoz ajánljuk.

Habosított PVC 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm A termékek súlyának csökkentése a vevők kívánságlistáján mindig előkelő helyen szerepel. Nem csupán a könnyebb kezelhetőség, az egyszerűbb alkalmazás, hanem az alacsonyabb szállítási költségek miatt is gyakori ez az igény.

Ezt a célt a műanyagipar már évek óta igyekszik megvalósítani, ezért fejlesztették ki a különféle habosított anyagokat. A levegő-, vagy gázrészecskék beépítése kisebb önsúlyt eredményez, de ez a súlycsökkenés nem megy a mechanikai tulajdonságok rovására. Ez az erős hablemez a tömör változathoz képest 60% súlymegtakarítást mutat.

Kartonplast 3mm Cellás polipropilén lemez, mely különösen hajlékony, nem szakad, könnyű, nedvesség és portaszító. Tisztítása könnyű, sterilizálható, hűtés és
mélyhűtés mellett is stabil marad. A kartonplast különféle színekben, kapható.

Előlap fólia Átlátszó (a színesek is) pvc dokumentumok előlapjához A/4, A/3 méretekben.